Senioren Badkuip
Een instapbad is een ideale oplossing wanneer je gemakkelijk en veilig in en uit bad wilt kunnen stappen. Tegenwoordig zien de instapbaden er erg modern uit en hierdoor ben je ook van vele gemakken voorzien. Een instapbad is een echt comfort bad. Je kunt er makkelijk instappen nadat je de deur geopend hebt en dan kun je in het bad gaan zitten. Daarom is er geen reden om niet voor een bad te kiezen als je minder goed ter been bent. Dit geldt voor zowel voor jongeren die lastig de stap over de bad-rand kunnen maken als voor ouderen en zowel voor dames als voor heren.
Senioren Badkuip Avo Black
Het designbad is uitgevoerd in acryl wit. Deze luxe en arbeidsintensieve verwerking zorgt ervoor dat er geen kleur- en glansverschil ontstaat tussen de binnen- en buitenzijde van het designbad. Lengte: 160 of 170 cm Breedte: 75 cm Diepte: 47 cm Totale hoogte: 62 cm Capaciteit: 160 L Met antibacteriële coating Bestand tegen krassen niet geel na langdurig gebruik Eenvoudig te acryl oppervlak te reinigen zeer resistente gladde vloer Badkuip in hoge kwaliteit, 5 mm dik en van sanitaire kwaliteit acryl glasvezelversterkte. Beschikbaar ook in witte kleur! Beschikbaar zowel in Linkse - en rechtse uitvoering
Technische teakening: download
Senioren Badkuip Avo Black
Senioren Badkuip Avo Black
Senioren Badkuip Impression
Comfortabele bad met deur en water-lucht hydromassagesysteem. Het water systeem helpt om de spieren te ontspannen. De lucht systeem omhult het lichaam dankzij de Luchtblazen die uit het bad vloer komen en het stimuleren van de massage. Het water massage, die reeds voor altijd wordt toegepast, is bijzonder geschikt voor de behandeling van spier- en vaatziekten en helpt ook in botpijn en Reumae. Stoornissen in de bloedsomloop en heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Lengte: 140/150/160 en 170 cm Breedte: 76 cm Hoogte: 59 cm Capaciteit: 140/150/160 en 170 L Kleur: Wit Gewicht: 60 kg. Materiaal: Acryl Inbegrepen: de pop-up, voeten, voor- en zijkant rok, sifon, water-lucht hydromassagesysteem. Beschikbaar in Linkse- en rechtse uitvoering!
Technische teakening: download
Senioren Badkuip Impression
Senioren Badkuip Impression
ZIE OOK: